Passie voor Pastel

Naast mijn werk als freelance redacteur en journalist (www.derapperedacteur.nl) houd ik erg van interieurstyling. Ik ben gek op pastelkleuren en op oude spullen nieuw leven inblazen. Maar ja, ik kan niet alles in mijn eigen huis kwijt. Wat doe je dan? Precies, een webshop beginnen.

 

Pastelkleuren geven je huis een vrolijke, frisse, maar zachte uitstraling en vind je in veel verschillende woonstijlen terug. Van landelijk tot industrieel en van Scandinavisch tot romantisch. In de webshop van Passie voor Pastel verkoop ik meubels en woonaccessoires die je op veel manieren kunt combineren.

 

Voor mij zijn een viertal factoren daarbij heel belangrijk: milieu, kleur, passie, fun. Ik wil graag op een milieuvriendelijke manier ondernemen door onder andere producten te hergebruiken. Daarnaast word ik heel vrolijk van kleur, je kunt er zoveel kanten mee op. En ik wil  laten zien dat het helemaal niet eng is om zo’n kleurige eyecatcher in huis te hebben. Tot slot wil ik alles in het leven vol passie en overtuiging doen, enige voorwaarde is: het moet wel leuk blijven. No fun, no glory.

 

Heb je vragen, een goed idee of zin om te sparren? Schroom niet contact op te nemen!

Mariska

Milieu

Kleur

Passie

Fun

Milieu

Kleur

Passie

Fun

Passie voor Pastel werkt samen met:

Lea van ‘t Slot Fotografie

Lea van ‘t Slot maakt voor haar foto’s soms gebruik van de producten van Passie voor Pastel. Ze doet nog veel meer leuke dingen op het gebied van fotografie. Kijk daarvoor op haar website www.leavantslot.nl .

logo-lea-van-t-slot